• Smoothly caviar dazzling taming pomade

  Een temmende pomade met een soepele ‘hold’ op basis van kaviaarextract, voor onrustig en weerbarstig haar. Bevat mica (mineraal uit gesteente), dit zorgt direct voor een driedimensionale glans in het haar! Is een unieke ‘frizz temmer’ op basis van kaviaarextract, ceramiden, zijde-aminozuren en chitosan. Krijgt dik, weerbarstig haar onder controle voor een langdurige gladheid zonder pluizen. Is ook zeer geschikt voor krullend haar. Cationische stoffen voeden, verzorgen, voorkomen pluizen en maken het haar anti-frizzy. Zelfs bij vochtige weersomstandigheden blijft het haar in model zonder pluizen.

 • Smoothly caviar faithful straightening balm

  Een lichtgewicht balm met een medium hold. Beschermt het haar tegen de hitte van de föhn en andere styling gereedschappen. Chitosan zorgt ervoor dat het vocht uit de buitenlucht geen invloed heeft, maar zorgt er tevens voor dat de vochtbalans in het haar behouden blijft. Structureert het haar met een werkbare schild, wat resulteert in prachtig glad en glanzend haar, zonder het haar te beschadigen. Zelfs bij vochtige omstandigheden blijft het haar in model zonder pluizen. Voorkomt statisch en pluizig haar. Maakt het haar sterk, glanzend en langdurig glad en stijl. Aanbevolen voor het gladmaken van krullend, kroezend en pluizend haar.

 • Smoothly caviar ultra flattening hair detangler

  Een conditioner met Quinoa Protein Complex voor onrustig, kroezend, pluizend en weerbarstig haar. Deze conditioner ontwart en ‘sealt’ het haar. Kaviaarextract, ceramiden, karitéboter, zijde-aminozuren, guarboon en chitosan zorgen voor intense gladheid. Cationische stoffen voeden, verzorgen, voorkomen pluizen en maken het haar handelbaar, sluik en anti-frizzy. Zelfs bij vochtige omstandigheden blijft het haar glad, soepel en pluist of kroest het niet. Ideaal voor lang en sluik haar.

 • Smoothly caviar anti-frizz flattening hair bath

  Een voedend hair bath op basis van Quinoa Protein Complex, kaviaarextract, ceramiden, karitéboter, zijde-aminozuren, guarboon en chitosan. Tijdens het reinigen wordt het haar enorm soepel, handelbaar, stralend, glad en zijdezacht. Deze hair bath hydrateert, vermindert pluis, beschermt tegen warmtestyling en vocht en geeft het haar een adembenemende glans. Zelfs het meest lastige haar met de sterkste krullen wordt met deze hair bath onder controle gehouden. Ideaal voor lang en sluik haar. Geschikt voor dagelijks gebruik en veilig genoeg voor gekleurd haar.