• Protecting curling lotion #1

  Ammonia vrij met ammoniumthioglycolaat. De formule is verrijkt met plantaardige derivaten, werkt conditionerend, beschermt en hydrateert het haar tijdens de permanent behandeling. Het resultaat is een veerkrachtige en glanzende coupe met natuurlijke slag. Zelfs op beschadigd haar heeft het permanent effect. De styling is zacht en natuurlijk.

 • Protecting curling lotion #2

  Ammonia vrij met ammoniumthioglycolaat. De formule is verrijkt met plantaardige derivaten, werkt conditionerend, beschermt en hydrateert het haar tijdens de permanent behandeling. Het resultaat is een veerkrachtige en glanzende coupe met natuurlijke slag. Zelfs op beschadigd haar heeft het permanent effect. Geschikt voor gevoelig haar.

 • Protecting curling lotion #3

  Ammonia vrij met ammoniumthioglycolaat. De formule is verrijkt met plantaardige derivaten, werkt conditionerend, beschermt en hydrateert het haar tijdens de permanent behandeling. Het resultaat is een veerkrachtige en glanzende coupe met natuurlijke slag. Zelfs op beschadigd haar heeft het permanent effect. Geschikt voor ontkleurd of beschadigd haar.

 • Extra delicate neutralizer

  Neutraliserend middel met waterstofperoxide die disulphur bonds herstelt en de haarstructuur opnieuw vorm geeft. De conditioning agents houden het haar zacht. Het resultaat is een veerkrachtig en glanzende coupe met natuurlijke slag.